-12 grader var det idag när jag var uppe på fjället. En riktigt kall och krispig decemberdag så jag hade packat på mig underställ, skidbyxor och flera lager under jackan. Det som är bra med sådana kalla dagar är att man inte blir blöt. Man håller sig varm så länge man inte börjar att svettas. Mössan som jag har är på gränsen till för varm så ibland åker den av.

Jag var ute efter att plåta lite fåglar på ett ställe som heter Nya Försöket. Där har dom en fågelmatning och det är alltid bra med liv och rörelse. När jag kom dit så började solen tvinga sig igenom molnen och det riktigt bra fotljuset kom fram. Jag bestämde mig ganska snart att plåta lite natur istället och det ångrade jag inte en sekund. Fotoljuset var fantastiskt!

Jag gick runt Stora Holmevattnet och tog fram termosen och hällde upp lite kaffe. Solen kom precis fram bakom träden och det blev en helt fantastisk solnedgång. Dock stannade jag inte tills den gick ner helt för jag hade ingen lampa med mig och det var ca 2 km till bilen.
Bilderna som ni ser är panoramabilder som är ihopsatta med ca 8 st bilder.

Den sista bilden är tagen med en GoPro 8

Bredfjället Ljungskile
Bredfjället Ljungskile
Bredfjället Ljungskile