Exhibitions

När man printar sina bilder, ramar in dom och dessutom får chansen att ställa ut är det extra roligt. Jag har haft den stora förmånen att få ställa ut på bland annat Musselbaren på Kleven, Anhörigcentralen i Uddevalla, Bohusläns Smådjurklinik, Bygga bo mässan i Ljungskile, Tandläkare Westerhäll i Uddevalla och Creperian i Ljungskile. Mina bilder har även hängt i lägenhetsvisningar under längre perioder bland annat för Lyckosvingen i Ljungskile. Den stora bilden överst på sidan sitter som en välkomstbild när man närmar sig Ljungskile från söder på E6:an.
Jag har dessutom varit med och anordnat Fotoeventet 2017 och 2018 i Ljungskile tillsammans med Eva Wistemar där ett antal fotografer ställde ut sina verk. Utställningen blev en stor publiksuccé och vi hade över 600 besökare under två dagar. 2017 var jag själv med som utställare och 2018 hade jag en bildvisning tillsammans med Stefan Edman.

Är ni intresserade av att ställa ut mina bilder på ert företag eller en bildvisning? Kontakta mig via mail: petermuldproductions@gmail.com eller på telefon 0706029849.

Contact

Peter Muld
Email: petermuldproductions@gmail.com
Phone: +46 (0)70 6029849

Social media

Exclusiv Artist of

Instagram