Just nu så är vi inne i slutfasen av inspelningarna för filmen ”Bredfjället i våra hjärtan”.
Det återstår 4-5 tillfällen och nu när det börjar gå mot hösten så hoppas vi på lite klipp med sköna höstfärger.
Stefan och jag har tillbringar mycket tid på fjället i år och räknar man ihop timmarna så blir det lätt tresiffrigt. Vi har nu en röd tråd genom hela filmen och en bra historia blandat med sköna människor som bjuder på sig själva och massor av folk som har ställt upp och blivit filmade.
Idag tog jag med mig en GoPro och gick en bit in på fjället för att få lite klipp på ett ställe som jag gärna vill ha med. I slutet av filmen har jag tagit med några väldigt korta klipp som jag filmade idag.

[et_social_follow icon_style=”slide” icon_shape=”circle” icons_location=”top” col_number=”auto” outer_color=”dark”]