I december tog vi en snabb promenad på strandpromenaden ut mot Lyckorna. Det var ganska mycket dimma över havet och solen höll på att gå ner. När vi kom bakom kröken vid kyrkan så såg vi konturerna av Musselbaren med solen hängande precis ovanför taket. Dimman, solen och konturerna gjorde att man fick känslan att befinna sig i en saga där John Bauer illustrerat bilderna. Känslan var magisk men naturligtvis hade jag inte med kameran. Telefonen åkte upp och jag knäppte av några bilder. På några minuter var ögonblicket över och jag grämde mig över att den riktiga kameran inte var med. Naturligtvis hade bilden blivit av bättre kvalitet men utan mobilen som alltid är med så hade jag inte fått någon bild alls. Så min slutsatsen av detta är att den kameran man har med sig, är alltid den bästa.

Lyckorna