Arbetet med filmen löper på väldigt bra. Just nu håller jag på att klippa i filmen och passa ihop allt så det får en bra följd. Det har redan blivit många intressanta filmningar och jag har sett saker som jag inte hade en aning om att det fanns på Bredfjället. Vi har även gjort en del intressanta intervjuer med människor som bor på fjället i modern tid och senare idag ska vi träffa Helge från holmen för att prata med honom. På torsdag ska vi till Kruset och på söndag ska jag till Studio32 för att se om jag kan hitta kläder som passar in i 1800-talet. Anna Jonsdotter ska filmas på tisdag.

Klippningen är oerhört tidskrävande och det går åt mycket kraft från datorn (och från undertecknad) för att orka med de tunga filerna. Nedan ser ni alla klipp i sin helhet.

[et_social_follow icon_style=”slide” icon_shape=”circle” icons_location=”top” col_number=”auto” outer_color=”dark”]