Häromdagen så kom den äntligen. Kameran som jag har väntat på ett tag nu, Canon C70. Den har fått grymt bra recensioner så jag var extra taggad på att åka ut och prova den. Adaptern för att använda mina objektiv var dock försenad så jag fick hålla till godo med en billigare men som också skulle fungera.
Tog en sväng över Bredfjället för att se om jag hittade något roligt att filma men hamnade till slut på Aröds Kvarn och bestämde mig för att testa slow motion på vattenfallet.
120p i 4K är riktigt snygg men tyvärr klarade inte sd-korten att buffra så mycket så jag kunde bara filma i några sekunder. Dock blev det ca 15 sek när man tittar på det och det blev faktiskt så snyggt som jag tänkte mig med 120p.
Filmen är tagen rätt ur kameran, in i Final cut pro x där jag bara har ökat kontrasterna lite.
Jag hade inget stativ utan använde en monopod, därav de små skakningarna i filmen.

[et_social_follow icon_style=”slide” icon_shape=”circle” icons_location=”top” col_number=”auto” outer_color=”dark”]